Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розпочато співпрацю з комітетом Національної асоціації адвокатів України «UNBA NextGen»

Розпочато співпрацю з комітетом Національної асоціації адвокатів України «UNBA NextGen»
113065 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні очільник юстиції Одеської області Руслан Сауляк підписав меморандум про співпрацю з представником молодіжного комітету Національної асоціації адвокатів України «UNBA NextGen» Володимиром Мацком.

Сторони на папері закріпили домовленість взаємодіяти у напрямку покращення якості надання правової допомоги та підвищення професійної кваліфікації молодих адвокатів, адже від їхніх знань та навичок залежить рівень юридичної допомоги, яку вони надають громадянам.

«Підписання даного меморандуму – це не тільки співпраця з молодими юристами, які прийшли працювати і намагаються обрати у якій юридичній галузі себе реалізувати, а й надання кваліфікованої практичної допомоги нашим громадянам. Це дуже важливо!», - наголосив керівник Одеської юстиції Руслан Сауляк.

Слід зазначити, що у Головному територіальному управлінні юстиції в Одеській області щомісячно проводяться консультування громадян професійними адвокатами та проходять стажування працівників юридичних служб, під час яких юристи підвищують свій професійний рівень. Участь у таких заходах представників молодіжного комітету дасть змогу молодим адвокатом набути ще більшого досвіду та надавати допомогу громадянам на високопрофесійному рівні.

«У нас є головна мета – це налагодження комунікації з міністерством юстиції, оскільки ми, практикуючі адвокати, часто співпрацюємо з цим відомством і досить часто виникають певні запитання, які стосуються застосування тих чи інших норм законодавства, і завдяки цій співпраці ми знайдемо загальні шляхи вирішення цієї проблеми», - зазначив представник  молодіжного комітету НАА України «UNBA NextGen» Володимир Мацко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео