Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Робочий візит керівника Одеської юстиції Руслана Сауляка до м. Білгород-Дністровський

Робочий візит керівника Одеської юстиції Руслана Сауляка до м. Білгород-Дністровський
112965 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні керівник юстиції Одещини Руслан Сауляк перебуває з робочим візитом у м. Білгород-Дністровський.

У рамках поїздки Руслан Сауляк зустрівся з працівниками ПАТ «Гемопласт» та розповів про основні напрямки роботи Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

Руслан Сауляк нагадав, що 21 липня в Україні відбудуться вибори народних депутатів та акцентував увагу присутніх на важливості прийти на виборчу дільницю та проголосувати за свого кандидата: «Всі ви знаєте, що в цю неділю у нас відбудуться дострокові вибори, а тому прийти на виборчу дільницю та зробити свій вибір – наш обов’язок. Адже ми обираємо не лише своє майбутнє, а й майбутнє наших дітей!».

Керівник юстиції розповів про основні порушення, які відбуваються під час голосування, та застеріг присутніх від їх вчинення. 

Також Руслан Сауляк розповів про нову ініціативу Мін’юсту - #ЧеснаПлатіжка та повідомив, що на сайті міністерства з’явився калькулятор розрахунку чесної платіжки, скориставшись яким громадяни можуть самостійно розрахувати комунальні тарифи на тепло та гарячу воду.

Такі зустрічі є надзвичайно важливими, адже дозволяють отримати нові знання та обмінятися досвідом – підсумували присутні.

Теги: #ЯМП #ЯМаюПравоГолосу #ЧеснаПлатіжка #JustOdesa

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео