Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Одесі відзначили Всесвітній день протидії торгівлі людьми

В Одесі відзначили Всесвітній день протидії торгівлі людьми
169202 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Головного територіального управління юстиції в Одеській області долучилися до відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

У Літньому театрі Одеського міського саду одеситам та гостям міста розповіли, як не стати жертвою експлуатації, куди звертатися за допомогою та продемонстрували фільм «Жінка в полоні».

Документальний фільм «Жінка в полоні» розповідає історію про 52-річну угорку, яка прислужує сім’ї, що відібрала її документи, працює по 20 годин на добу безоплатно. Це є яскравим прикладом трудової експлуатації.

Даний захід проведено за підтримки Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної  державної адміністрації, представника фонду ООН в Одеській області у сфері народонаселення Людмили Акімової і голови громадського руху «Віра, Надія, Любов» Тетяни Семікоп.

Представник фонду ООН Людмила Акімова зазначила, що торгівля людьми - це явище, яке, на жаль, існує в усьому: це і трудова, і сексуальна експлуатація людей та додала, що це проблема, яка може торкнутися кожного незалежно від віку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео