Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НА ОДЕЩИНІ ПАРА ОДРУЖИЛАСЯ ЗНОВУ ЧЕРЕЗ 50 РОКІВ

НА ОДЕЩИНІ ПАРА ОДРУЖИЛАСЯ ЗНОВУ ЧЕРЕЗ 50 РОКІВ
197716 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ольга та Микола Яцинюки у шлюбі вже 50 років. Познайомилися ще у 1965 році у Луцькому музичному училищі, де навчалися протягом 4 років. У 1969 році вони одружилися.

Подарувати батькам емоції, які вони відчули в день свого весілля вирішила донька подружжя скориставшись послугою Мін’юсту «Ювілейне весілля».

Місцем проведення зворушливої церемонії  повторного одруження став Малиновський відділ ДРАЦС.

Як і 50 років тому, Ольга та Микола Яцинюки стали на той же рушник і в присутності найближчих людей сказали один одному «так» і обмінялись обручками.

«Заслужені педагоги, лауреати численних міських, республіканських та міжнародних конкурсів, члени журі всіх одеських музичних оглядів і конкурсів, вони увійшли в золоті сторінки громадян Одеси. Все своє життя вони присвятили музичному розвитку одеситів», - розповідає донька ювілярів.

Привітали подружжя та вручили повторне свідоцтво про шлюб начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області  Руслан Сауляк та заступник начальника з питань державної реєстрації Юрий Чердинцев.

Зазначимо, що церемонія повторного одруження в рамках послуги Мін’юсту «Ювілейне весілля» впроваджується на всій території України з 2018 року. Завдяки їй будь-яка сімейна пара,  незважаючи на те, прожили вони в шлюбі 1 рік чи 50 років, може замовити таку послугу.

Так, у 2018 році в Одеській області було проведено 8 «ювілейних весіль», а у 2019 році – 7.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео