Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Дніпропетровщині створили мапу для допомоги постраждалим від торгівлі людьми

На Дніпропетровщині створили мапу для допомоги постраждалим від торгівлі людьми
21274 ПЕРЕГЛЯДІВ

На одному інтерактивному сервісі зібрана вся інформація про центри соціальних служб на території області, контакти райдержадміністрацій та телефони «гарячих ліній». Мапа стане у нагоді й тим, хто став свідком експлуатації людини. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Новий ресурс містить усі дані, які можуть допомогти тим, хто постраждав від торгівлі людьми. На мапі області — 22 позначки райдержадміністрацій, де можна оформити статус постраждалого для отримання матеріальної допомоги від держави у розмірі 3 прожиткових мінімумів. Є на мапі й 42 центри соціальних служб, де надають юридичну та психологічну підтримку, допомагають із лікуванням та працевлаштуванням, відновленням документів. Є й номери «гарячих ліній».

Як зазначають у департаменті соцзахисту населення ДніпроОДА, якщо ви стали жертвою торгівлі людьми, примусової праці, сексуальної або іншої експлуатації, звертайтеся до національної «гарячої лінії» за номером 527. Або до департаменту соцзахисту населення ДніпрОДА — (056) 720-94-45.

">

 

Теги: торгівля людьми,інтерактивна мапа

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео