Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Павлограді молодий дільничний поза службою затримав крадія

У Павлограді молодий дільничний поза службою затримав крадія
22110 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейський прийшов на допомогу продавчиням, які гналися за чоловіком, що не розрахувався за товар. Як з`ясувалося, на рахунку затриманого вже не один майновий злочин. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

23-річному дільничному Павлоградського відділу поліції Дмитру Плендащию, який усього місяць працює на цій посаді, довелося і поза службою виконувати свої професійні обов`язки. Він вже повертався додому, коли почув крики та побачив двох жінок, які намагалися наздогнати тікаючого чоловіка. Жінки виявилися продавчинями, які гналися за покупцем, що не розрахувався за товар. Від Дмитра втекти грабіжнику не вдалося — хлопець швидко наздогнав та затримав його, а потім утримував до приїзду слідчо-оперативної групи, яка й вилучила викрадені речі.

«37-річний затриманий неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, — повідомляють у поліції. — За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших майнових злочинів, скоєних на території міста та району».

Теги: грабіжник ,дільничний,крадіжка,кіберполіція

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео