Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпро святкує: містяни спробували себе у ролі художника

Дніпро святкує: містяни спробували себе у ролі художника
23081 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одразу два заходи провели співробітники Дніпропетровського художнього музею. Спочатку діти відтворювали картини Михайла Сапожнікова, а потім дорослі переймали досвід від сучасного митця Сергія Тєхова.

Захід провели просто неба біля історичного музею. Окрім малювання, юні учасники намагалися розгадати символіку картин відомого майстра. Аби дітям було цікаво, організатори перетворили майстер-клас на гру.

Одразу після конкурсу-гри свою майстерність демонстрував Сергій Тєхов. Просто на очах глядачів він створив портрет Дмитра Яворницького. Митець вважає, живопис не такий складний, як здається.



Подібні майстер-класи до Дня Міста Художній музей проводить не вперше.

«Ці заходи ми пропонуємо на свіжому повітрі щоб поспілкуватися з нашими відвідувачами. Таким чином ми робимо подарунок містянам, мешканцям і гостям міста», — зазначила директорка Дніпропетровського художнього музею Тетяна Шопаренко.

Окрім художніх майстер-класів на святі можна було постріляти з лука, дізнатися про своє здоров’я, а ще послухати класичну музику у виконанні артистів Дніпропетровського будинку органної та камерної музики.

Теги: художник,майстер-клас,День міста, Дніпро,картини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео