Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Мешканці Івано-Франківська викликають медиків рідше, ніж в інших регіонах

​Мешканці Івано-Франківська викликають медиків рідше, ніж в інших регіонах
248369 ПЕРЕГЛЯДІВ

За останніми даними, майже третина людей, що проживає в Івано-Франківську та інших областях Західної України викликають першу медичну допомогу рідше, населення центральних та східних областей. Крім того, франківці залишаються задоволеними роботою медичного персоналу. Кваліфіковані лікарі та інші медичні працівники надають мешканцям області необхідну допомогу правильно і вчасно.

Перше місце списку тих, хто телефонує на номер швидкої найчастіше, посідають жителі центральної України. Друге місце посідає населення південної частини України. На третій сходинці знаходяться східні мешканці держави.

Згідно з опитуванням, яке проводилось в кінці 2017-го року, жителі міст звертаються за медичною допомогою найчастіше. Серед сільських жителів на номер 103 телефонують 28% людей. За медичною допомогою звертаються найбільше старші люди пенсійного віку. Вони займають 35 відсотків всього населення. Люди, віком 36-50 років звертаються до медичних установ рідше, а найменше люди віком 18-35 років.

Близько 75% людей, які викликали “швидку” в Івано-Франківській області, залишилися задоволені обслуговуванням та якістю надання медичної допомоги. В південних областях України якістю обслуговування медичного персоналу задоволені 79% опитаних. В східних регіонах країни 71% респондентів, у центральних – 66%. 

Теги: івано-франківська область

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео