Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпровські спортсмени на всеукраїнському чемпіонаті з настільного тенісу

Дніпровські спортсмени на всеукраїнському чемпіонаті з настільного тенісу
81731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортсмени з Дніпра на Кубку України завоювали срібні медалі з настільного тенісу. Нещодавно в Сєвєродонецьку завершився всеукраїнський чемпіонат з настільного тенісу, в якому брали участь спортсмени з різних міст країни. Не дивлячись на сильних конкурентів, дніпровські спортсмени тричі піднімалися на п’єдестал.

Одним із призерів чемпіонату став 20-річний Олексій Горбаненко, який в особистому заліку провів 7 поєдинків. У шести з яких Олексій здобув перемогу і тільки у фіналі поступився спортсмену із Полтави з рахунком 1:4.

«В особистих змаганнях всі ігри були важкими. Мені вдалося завоювати медаль тільки завдяки вольовим якостям», - каже призер Кубка України з настільного тенісу Олексій Горбаненко. Окрім цього, призер відзначився також і в командному розряді, зайнявши друге місце.

Також срібну медаль всеукраїнських змагань в Дніпро привезла 38-річна тенісистка Зоя Новикова.

«Терпіння і воля до перемоги мені виграти в поєдинку, незважаючи на те, що у мене немає ні понад нападу, ні понад захисту. Я просто дуже люблю змагатися», - розповідає срібна призерка Кубка України х настільного тенісу Зоя Новикова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео