Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рада звільнила міністрів охорони здоров`я та фінансів

Рада звільнила міністрів охорони здоров`я та фінансів
261005 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нових очільників таких важливих міністерств поки не призначено - народні депутати провалили голосування за їхні призначення. Про це стало відомо під час позачергового засідання парламенту 30 березня.

Верховна Рада України звільнила Ігоря Уманського з посади міністра фінансів і Іллю Ємця з посади міністра охорони здоровя. Але за призначення нових міністрів не проголосувала. За кандидатуру Сергія Марченка на посаду міністра фінансів віддали голоси 223 нардепи, за Максима Степанова як очільника Мінздраву - взагалі 217. Наразі парламент має призначити поки на посаду очільників міністерств заступників колишніх міністрів, які будуть виконуючими обовязки до наступного голосування.

До речі, електронна петиція щодо поновлення Уляни Супрун на посаді очільниці Міністерства охорони здоров`я набрала необхідні 25 тисяч голосів. Цього достатньо для її розгляду главою держави.

Що ж до міністерств, окрім Мінфіну та Мінздраву, без керівника залишається і Міністерство енергетики. Кандидатуру Ольги Буславець парламент зняв з розгляду на прохання Володимир Зеленського.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео