Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні скасували призов до армії на час карантину

В Україні скасували призов до армії на час карантину
62221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Призов до армії скасовують. Українців не братимуть на строкову службу під час карантину. Так розпорядився Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

Натомість військкомати, терцентри комплектування та соцпідтримки займатимуться обліковими документами. А також організовуватимуть протиепідемічні заходи. Про це повідомляє Міністерство оборони України на своїй офіційній сторінці в соцмережі. Призов призупинили до окремого розпорядження.

«За розпорядженням Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського військовими комісаріатами і територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки на час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, — до окремого розпорядження», — йдеться у повідомленні.

Головам призовних комісій рекомендується організовувати свою роботу відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео