Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як укріпились дипломатичні зв’язки України у 2020 році? Початок роботи нового посла Бразилії

Як укріпились дипломатичні зв’язки України у 2020 році? Початок роботи нового посла Бразилії
170903 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року Україна укріпила міжнародні зв’язки з багатьма країнами світу. Тіснішими стали наші відносини із Азербайджаном. Також нещодавно в нас розпочав працювати новий посол Грузії. Представник правління Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас нещодавно передав Володимиру Зеленському вірчу грамоту. Тож коло міжнародних зв’язків стає все ширшим і ширшим.

Сьогодні було назначено нового посла Бразилії в Україні. Нортон де Андраде Мелло Рапеста тепер буде виконувати всі обов’язки, передбачені цією посадою. Голова Міністерства закордонних справ України Євген Єнін радо зустрів нового представника Бразилії, який передав йому копії вірчих грамот.

Під час особистої зустрічі дипломати обговорили пріоритетні задачі у відносинах між Україною та Бразилією на 2021 рік. У тому числі мова була і про співробітництво країн у
військово-технічній і авіакосмічній сферах. Також вони обговорили можливість приїзду президента Бразилії до України з метою підписання певних двосторонніх документів.

Тож влада сподівається, що у 2021 році ми не лише зможемо втримати вже наявних партнерів, а й знайти нових. Аби Україна вийшла на міжнародний ринок.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео