Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Позачергового засідання парламенту не буде цього тижня

213038 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спікер ВРУ поділився новими планами парламентарів. Та серед них вже немає позачергового засідання у четвер цього тижня. Нагадуємо, що на позачергову засіданні планувалося розглянути 6 законопроектів, які насамперед пов’язані з отриманням кредитного траншу від МВФ, документи, щодо децентралізації, а також 3 абсолютно нових проекти з питань реформування Міністерства внутрішніх справ.
Володимир Гройсман підтверджує, що після короткої наради члени коаліції вирішили провести позачергове засідання вже наступного тижня: «Ми провели ряд додаткових консультацій, щодо вирішення питань планування наступного тижня».
Зазначимо, що не всі члени коаліції прихильно ставилися до цього заходу. Наприклад, депутати від Блоку Петра Порошенко вважають, що позачергове засідання могло б стати не просто додатковим робочим часом, а «місцем популізму маленьких партій, які хочуть прорватися на вибори».
Як зазначає сам же Володимир Гройсман: «Робота коаліції повинна зараз бути згуртована коло найактуальніших питань. Позачергове засідання не є зараз нагальною потребою у законодавчій сфері, тому – ми переносимо його на наступний тиждень».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео