Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НАТО хоче від України прискорення реформ

НАТО хоче від України прискорення реформ
212518 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Військові сили України можуть стати найпотужнішою армією, але для цього потрібні глибинні зміни», - саме так заявив представник генерального секретаря Північноатлантичного альянсу Джеймс Аппатурай

«Військові сили України можуть стати найпотужнішою армією, але для цього потрібні глибинні зміни», - саме так заявив представник генерального секретаря Північноатлантичного альянсу Джеймс Аппатурай.

Вже не вперше НАТО заявляє, що Україна має провести ряд реформ, але тут слід зазначити, що зараз Альянс виявив цілковиту готовність допомогти нашій державі у вирішенні даного питання.

«Ми готові Україні допомогти. Зараз НАТО тільки дає поради. І навіть прості слова можуть бути ефективними, якщо держава налаштована на зміни. Деякі-країни Альянсу вже допомагають східному партнеру, але ж не можна затягувати проведення реформ, особливо тоді, коли питання стосується оборони», - заявляє пан Аппатурай.

За його словами уряд України прагне до змін. Проте, на думку політика, і президент, і прем’єр-міністр, і депутати в цілому: «чомусь бояться кардинальних шокуючи змін».

«Я не можу сказати, що в держави немає бажання впроваджувати зміни. Думаю, що реформи стануть певним чином болючими, адже країну «привчили» жити за незрозумілою допотопною системою. Ми хочемо, щоб МЗС, МВС, Міноборони були реформовані найближчим часом. Тоді Україну можна на 100% вваж ти прогресивною країною», - завершує представник НАТО.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео