Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Комітет ВРУ з питань протидії корупції вимагає надати злочинам на Майдані правової кваліфікації

Комітет ВРУ з питань протидії корупції вимагає надати злочинам на Майдані правової кваліфікації
106342 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комітет ВРУ з питань протидії корупції вимагає негайного розслідування всіх подій, що покалічили життя мирних мітингуючих. 

Євромайдан – ще довго не зникне зі шпальт газет та екранів телевізорів. Принаймні доти, поки всі злочини не будуть розкриті, а їх організатори не будуть покарані.
Урядовці обіцяли комплексного розслідування усіх справ, хто хоч якось є причетним до злочинних подій восени 2013 – зими 2014, навіть розповідали, що буде створено окремий інтернет-ресурс, де будуть йти особливим списком ті, хто так чи інакше здійснив злочини проти українців.
Комітет ВРУ з питань протидії корупції вимагає негайного розслідування всіх подій, що покалічили життя мирних мітингуючих. Для цього орган розробив спільно з адвокатами Небесної сотні цілий ряд рекомендацій для МВС, де окремим пунктом іде мова про те, що необхідно надати правове кваліфіковане визначення ряду злочинів на Майдані.
В офіційному листі ідеться мова про те, що всі злочинні події розглядаються, як окремі злочини. Правоохоронці не встановлюють окремих зв’язків між організаторами та виконавцями, більше того в Україні зараз взагалі немає правового визначення злочинів під час революції. Як приклад можна навести той факт, що причетність «тітушок» до вбивства В.Веремія розглядається, не інакше, як хуліганство.
Тому, комітет ВРУ з питань боротьби корупції вимагає залучати до створення нової правової термінологічної бази експертів та авторитетних науковці і негайно розробити новий понятійний апарат.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео