Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні з’явився план реформ

В Україні з’явився план реформ
106510 ПЕРЕГЛЯДІВ

Реформи в Україні – це питання, що не дає спокою широким верствам громадян

Реформи в Україні – це питання, що не дає спокою широким верствам громадян. Головне те, що цей букет змін має свій план забезпечення? Тепер вже так, адже ще вчора Верховна рада ухвалила план реформ – нову стратегію запровадження державних інновацій.
Рішення було прийнято голосами 256 народних обранців.
За словами Володимира Гройсмана, новий план – це зовсім новий вектор впровадження змін у державі, якого при жодному колишньому уряді просто-на просто не було. До стратегії входить 7 розділів, в яких значаться 182 нових законопроекти, а також, увага, 300 змін до існуючого законодавства та документів, необхідних для проведення реформ.
Основою цього плану стала Угода про асоціацію з ЄС, а також Стратегія-2020, ухвалена ще на початку весни. Крім цього до уваги взяли позачергове послання Президента у 2014 році Коаліційній раді, та Програму діяльності Кабінету Міністрів.
Щодо підготовки плану, то тут участь взяли 89 народних обранців.
Саме прийняття рішення Володимир Гройсман назвав історичним: «Важливо те, який документ ми приймаємо сьогодні. Це наш новий план. Керуючись ним, ми здобудемо інструменти ефективного введення та моніторингу реформ. Це й насправді історичний момент».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео