Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МТС може зникнути в Україні

МТС може зникнути в Україні
133238 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нові поправки до законодавства можуть залишити компанії, що контролюються країною-агресором без ліценції і права на існування.
Загалом, питання функціонування, не тільки МТС, а й великого ряду російських компаній в Україні ставиться під великий сумнів, адже поправка до закону «Про ліцензування окремих видів господарської діяльності» забороняє будь-яку бізнес-діяльність агресора на нашій території.
Правознавці коментують дану зміну, як розширення повноважень українського уряду. За новими правилами уряд може без особливих причин анулювати ліцензію підприємства, без якої, звісно працювати компанії вже не можна. Єдина умова ануляції - фірма повинна належати країні-агресору.
Зараз за новим законопроектом встановлено 30 видів діяльності, якими без ліцензії категорично заборонено займатися. На даний момент залишилося всього три сфери російського бізнесу, які український уряд не може за вищевказаною причиною закрити – це банківська діяльність, телебачення та виробництво та торгівля спиртом й тютюном.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео