Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вікторія Нуланд вважає, що знищення олігархії стане вершиною українських реформ

Вікторія Нуланд вважає, що знищення олігархії стане вершиною українських реформ
213165 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Україна – держава, що плекає демократичні цінності, тому найвищим досягненням реформаторського руху буде подолання олігархічного режиму», - заявив помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд.
Про це політик заявила на зустрічі з головою ВРУ Володимиром Гройсманом. Нагадуємо, що Україна та МВФ хочуть розпочати спільну програму реформ, для якої буде виділено 17, 5 мільярдів доларів. Програма триватиме 4 роки.

«Україна зараз переживає новий етап становлення історії. За останні вісім місяців було прийнято стільки новаторських законопроектів, країна поступово змінюється. По переду прийняття не менш важливих документів. МФВ та США цілком підтримують Україну на шляху боротьби з олігархічним режимом, якщо всі необхідні закони, направлені на ліквідацію цього устрою будуть прийняті – кредитори дадуть нових коштів на розвиток. Ця боротьба – це захист репутації України, як серйозної держави, політика якої дає можливість знати усім, що ця європейська країна готова до міжнародної співпраці», - зазначила Вікторія Нуланд.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео