Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У парламенті з’явилося об’єднання на підтримку Зеленського

У парламенті з’явилося об’єднання на підтримку Зеленського
56573 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Верховній Раді створили об’єднання, що висловлює підтримку одному з кандидатів у Президенти у другому турі виборів. Новостворена політична структура має промовисту назву «За майбутнього президента України Володимира Зеленського». Її очільником став народний депутат Віталій Купрій.

9 квітня спікер Верховної Ради Андрій Парубій оголосив про організацію нового міжфракційного об’єднання під назвою «За майбутнього президента України Володимира Зеленського». Головою назвали Віталія Купрія. Однак через відсутність очільника новоствореного угруповання інформація про чисельність обєднання, осіб, які входять до його переліку, та іншої важливої інформації не було надано. Парубій звернувся до відсутнього на засіданні Купрія із закликом повідомити необхідні деталі та подати спікеру перелік членів групи.

Оскільки керівництво нового угруповання не було представлено у сесійній залі, слово взяли представники інших фракцій. Зокрема, від «Народного фронту» було висунуто вимогу щодо збереження курсу України на європейську інтеграцію та посилення зв’язків з НАТО, а також відносно захисту та розвитку української мови. На противагу іншим фракціям, представники якої піддали критиці діючу владу, депутати від БПП висловили підтримку чинному президентові.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео