Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступного року в Україні працюватиме дорожня патрульна поліція

Наступного року в Україні працюватиме дорожня патрульна поліція
135947 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Євген Жуков, який займає посаду очільника департаменту патрульної поліції, розповів про найважливіші плани на наступний рік, серед яких планується створити дорожню патрульну поліцію, а також спеціальні тактичні групи.
     На думку Жукова, робота дорожньої патрульної поліції значною мірою збільшить рівень правопорядку на дорогах України, а також належним чином розподілить навантаження патрульної поліції. До дорожньої поліції планується залучити 2600 працівників, які утворюватимуть 324 патрулі. Набір цих працівників планується здійснити двома етапами впродовж наступного року. Попередньо узгоджено період набору працівників до дорожньої патрульної поліції, згідно з яким перший етап відбору триватиме до 1 серпня 2017 року, а другий до 1 грудня 2017 року.
     Окрім того, Євген Жуков повідомив про запланований на наступний рік старт роботи тактичної підтримки патрульної поліції. Основним завданням новостворених груп буде оперативне реагування на будь-які форс-мажорні ситуації, які матимуть місце під час роботи основного складу патрульної поліції. Наразі, створити тактичні групи планується у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові. Загальна кількість залучених до тактичної підтримки працівників складатиме 1050 працівників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео