Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Польща створить в Україні центри підтримки та розвитку підприємництва

Польща створить в Україні центри підтримки та розвитку підприємництва
188956 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже мільйон євро, 25 дій та шість пріоритетів – саме ці пункти стануть основою для десяти польських центрів, котрі з'являться на території нашої держави, аби підтримати українське підприємництво. Варто зазначити, що цей масштабний проект планує перетворитись також і на старт подальшої плідної співпраці між двома країнами.

За словами Пшемислава Дервіха – координатора програм з технічної допомоги Міністерства розвитку Польщі – подальші навчання та консультування стануть першочерговими кроками у контексті роботи центрів підтримки підприємництва в Україні. Крім того, кількість установ так званого коворкінгу не планують обмежити лише десятьма.

Оскільки метою польського проекту є допомога у розвитку малого та середнього бізнесу, координатори очікують активної участі у ньому місцевої влади та Фонду державного майна.

Вищезазначений проект не є першою сходинкою, котру Польща та Україна долають разом у контексті будування конструктивного діалогу: через велику кількість українських заробітчан, котрі приїздять до Польщі, аби працювати, польська влада вирішила створити українську профспілку, де б захищали та відстоювали права українського громадянина на польській землі. Крім того, у Польщі мають намір зрівняти заробітну платню українців та поляків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео