Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські залізниця та авіабудування зазнають кардинальних змін

Українські залізниця та авіабудування зазнають кардинальних змін
108157 ПЕРЕГЛЯДІВ

«General Electric» - відома американська багатогалузева корпорація, котра займається виробленням техніки – відтепер співпрацюватиме і з нашою країною. Меморандум щодо цього представники «GE» підписали з двома українськими підприємствами – «Антоновим» та «Укрзалізницею».

Варто відзначити, що перше з них допомогло Україні стати однією з небагатьох держав світу, котрі мають власний авіабудівельний завод і, таким чином, випускають свої літаки. Стратегічний же характер другого з вищезазначених українських підприємств вже давно приваблює світові інвестиції з усього світу.

Разом з «Антоновим» «General Electric» випускатиме принципово нові літаки з більш якісними двигунами європейського зразка. З точки зору міністра інфраструктури Володимира Омеляна, співпраця США та України у цьому контексті допоможе нашій державі зайняти почесну нішу у галузі світового авіабудування.

«Укрзалізниця» при підтримці американської корпорації візьметься за виробництво дизельних локомотивів. Спираючись на той факт, що у цій справі «GE» й досі залишається світовим лідером, українську залізницю очікують небувалі зміни.

Цікаво, що представники «General Electric», підписуючи меморандум про співпрацю, відзначили надзвичайно цікаві перспективи бізнес-ринку в Україні.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео