Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські заробітчани переказують найбільше грошей

Українські заробітчани переказують найбільше грошей
26752 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна лідирує за кількістю грошових переказів від трудових мігрантів


Україна лідирує за кількістю грошових переказів від трудових мігрантів. За результатами досліджень, протягом 2014 року українські заробітчани переказали з європейських країн більше 7,587 мільярда доларів.
Спеціалісти Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку оприлюднили дані, згідно з якими трудові мігранти з-за кордону шляхом здійснення грошових переказів протягом 2014 року передали рекордну суму – 7,587 мільярда доларів. Другою у цьому рейтингу є Польща – майже 7,5 мільярда доларів, а третє місце за кількістю переказаних з Європи грошей займає Нігерія (7,4 мільярда).
З-поміж усіх європейських країн, де працюють трудові мігранти, найбільше коштів у 2014 році надсилали з Росії – близько 20 мільярдів доларів, Великої Британії – 17 мільярдів, та Німеччині – за статистикою переказані кошти досягають 14 мільярдів доларів. Наступними у рейтингу йдуть Франція, Італія, Іспанія. У цих країнах заробітчани заробляють близько двох третин усіх переказаних з Європи коштів.
Як повідомляють у Національному банку України, протягом минулого року до скарбниці держави найбільше коштів надійшло з Росії, Німеччини та Греції. За офіційною статистикою, більшість українських трудових мігрантів перебувають у Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео