Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Квартиру вигідніше здавати, ніж продавати

Квартиру вигідніше здавати, ніж продавати
106451 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сьогодні, аби утримувати квартиру великої площі, потрібно, або багато працювати і заробляти, або шукати інший вихід з проблеми


На сьогодні, аби утримувати квартиру великої площі, потрібно, або багато працювати і заробляти, або шукати інший вихід з проблеми.

Комунальні тарифи за прогнозами будуть рости до 2017 року, а то й довше, плюс ще додається податок на нерухомість, який не обіцяє стояти на одній позначці, тож власники все дужче затягують паски.

Тож пропонуються такі вирішення - розділити свій «палац» на два маленьких – продати свою, та купити дві маленьких, одну з яких можна здавати. Або ж не продавати та тіснитись разом із орендарями. Однак, не всі йдуть на таке, боячись сумнівних квартирантів.

Також, сказати, що сьогодні продати свої апартаменти складно – це, без сумніву, не сказати нічого. Нині пропозиція гігантськи перевищує над попитом, тож, аби не втратити попросту гроші, потрібно дуже постаратись та продати саме за вигідною ціною, а не за копійки.

Загалом. Кожному індивідуально вирішувати, як заощадити, або заробити на зайвих метрах, однак потрібно враховувати всі дрібниці, аби не потрапити в грошову халепу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео