Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки українців платить за комунальні послуги?

Скільки українців платить за комунальні послуги?
159490 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народ звинувачує уряд у підвищенні тарифів, комунальні підприємства звинувачують українців у несплаті комунальних послуг. Тим не менш, навіть із завищеними тарифами, прибутковості комунальники не бачать, а громадяни адекватних цін на воду, газ, опалення.

Народ звинувачує уряд у підвищенні тарифів, комунальні підприємства звинувачують українців у несплаті комунальних послуг. Тим не менш, навіть із завищеними тарифами, прибутковості комунальники не бачать, а громадяни адекватних цін на воду, газ, опалення. Давайте виявимо, скільки ж українців дійсно сплачує за комунальні послуги за період 2014-2015 років. Зазначимо, що до уваги беруть ті місяці, коли не було підвищено тарифи і уряд не запровадив, так звану, «шокову терапію» для комунальників.
На сайті уряду зазначається, що за останній період до державної «каси» надійшло 15 мільярдів гривень. Це 99% оплат. То хіба 1% може так суттєво грати у питанні надання комунальних послуг та їх оплати? Очевидно, що ні.
Урядовці зазначають, що на даний момент загальний борг складає вельми значну частину. Це за різними підрахунками становить від 12 до 12,5 мільярдів гривень станом на 1 квітня цього року.
Цікаво, що серед регіонів по рівню заборгованості лідирує Дніпропетровська область та Харківська. Третє ж місце у цьому списку посідає столиця, та загалом Київська область.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео