Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юлія Тимошенко офіційно йде на вибори

Юлія Тимошенко офіційно йде на вибори
140413 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 січня у столиці пройшов з’їзд «Батьківщини» - політичної сили, яку очолює Юлія Тимошенко. У процесі зустрічі партія вирішила нагальні питання політичного і соціального характеру, а також визначилася зі своєю передвиборчою стратегією – Юлія Тимошенко було висунуто як кандидата у президенти.

22 січня Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» провело черговий партійний з’їзд, приурочивши його до Дня Соборності України. Таке рішення не випадкове – на заході вирішували важливе питання – висунення кандидата від політичної сили на найближчі президентські вибори. За результатами зустрічі членів партії, кандидатом від «Батьківщини» буде її лідер Юлія Тимошенко.

Сама кандидат виступила на з’їзді, окресливши ключові позиції своєї політичної програми і основні цілі. Серед головних тез, які прозвучали у виступі Тимошенко, були необхідність подолання корупції, голова якої, за словами політика, росте з Банкової.

Другий важливий момент – необхідність внесення суттєвих змін до Конституції. Зокрема, Тимошенко передбачає скорочення кількості парламентаріїв Верховної Ради до 250 осіб і запровадження імперативного мандату з можливістю його відкликати.

Окрему увагу політик приділила темі тимчасово окупованих територій. Вона оголосила однією з важливих цілей збереження непідконтрольних частин України, пообіцявши повернути Донбас і Крим у разі перемоги на виборах.

На з’їзді «Батьківщини» був присутній також Патріарх Філарет. Він у свою чергу нагадав про успіх, якого досягла Україна в отриманні Томосу, а також нагадав «Батьківщині» про необхідність продовжувати роботу, що вже було розпочато.

Як повідомляють статистичні дані, саме Юлія Тимошенко є найвірогіднішим кандидатом на перемогу у прийдешніх виборах. Про це ж говорить і серйозність, з якою очільниця «Батьківщини» підійшла до організації партійного з’їзду та підготовці своєї передвиборчої програми.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео