Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці не платитимуть за холодні батареї

187703 ПЕРЕГЛЯДІВ

У прес-службі Кабінету Міністрів повідомили, що його очільник Арсеній Яценюк доручив урядовцям зайнятися перерахунком оплати за тепло для тих громадян, які не отримували цю послугу у достатній якості.

Прем’єр-міністр вирішив зайнятися проблемою оплати послуг теплопостачання в українські будинки і дав доручення відповідному відомству провести перерахунок оплати за тепло — якщо громадяни не отримують опалення високої якості, вони мають заплатити менше.

За словами Яценюка, на адресу уряду поступає багато скарг від громадян, зокрема, жителів столиці, відносно неякісного опалення, яке супроводжується великими рахунками за неякісно надану послугу.

З урахуванням цього прем’єр-міністр зобов’язав підприємства, які займаються наданням населенню послуг з опалення, проконтролювати якість опалення у будинках та обов’язково здійснити перерахунок тим, хто отримав цю послугу у неповному обсязі. Крім того, Яценюк наказав вже протягом поточного року у будинках, де наявні проблеми з опаленням, розпочати необхідні ремонтні роботи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео