Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна вироблятиме власну військову продукцію

26947 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Петро Порошенко вважає, що Україна має переходити до власного виробництва військової продукції, зокрема ракет та боєприпасів, а не купувати її за кордоном. Очільник держави розповів про свої плани щодо розвитку такого виробництва на засіданні РНБО.
Петро Порошенко вважає за потрібне почати налагодження вітчизняного виробництва ракет, боєприпасів та іншої військової продукції. Президент вважає неправильним, що Україна досі купує більшу частину такої продукції за кордоном.

За ідеєю Порошенка, яку він висловив на засіданні РНБО, у першу чергу потрібно наростити фінансування дослідно-конструкторських робіт, а згодом на цій основі — здійснити розширення номенклатури продукції військового призначення.

Активізація виробництва продукції військового призначення, за словами Президента, по-перше допоможе зменшити обсяг імпорту, а по-друге, підніме економіку України.

Крім того, Петро Порошенко зауважив, що Росія ще довго загрожуватиме національній безпеці України, тож держава повинна активізувати свій захисний потенціал.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео