Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати Дніпра: менеджер Інтерпайпу, бадмінтоніст та письменник

Депутати Дніпра: менеджер Інтерпайпу, бадмінтоніст та письменник
89643 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЦВК опрацювала 95% протоколів. Із сімнадцяти округів на 16 лідирують депутати від партії "Слуга народу".

Мешканці Самарського та Індустріального районів на 24 окрузі традиційно проголосували за людину пов’язану з компанією "Інтерпайп", власником якої є Віктор Пінчук. Цього разу виборці підтримали Дмитра Кисилевського — директора з корпоративних прав компанії. Безпартійного Дмитра Давидовича висунула партія "Слуга народу".

Дмитру тридцять шість років, народився у Києві. Має двох доньок. Задекларував дві квартири у столиці, ще одна — у Дніпрі у власності дружини кандидата. Зареєстрував дві автівки, акції компанії "Інтерпайп", 4 712 324 гривні доходу та 80 000 доларів активів.

Працівник "Інтерпайпу" обійшов по округу нардепа Юрія Березу та опозиціонера Олега Семенка. Кандидат набрав майже 60 відсотків голосів, тоді як два його опоненти разом — усього 20. Це — чи не найбільший показник по області.

Значно менший розрив з опонентами — у письменника та блогера Максима Бужанського. Він висував свою кандидатуру по 25 округу (Чечелівський район та частина Амур-Нижньодніпровського).

З ним на окрузі змагалися Загід Краснов та Максим Курячий. 44-річний лідер перегонів є менеджером у компанії "Арна" й автором двох книжок - "Історія світу у 88 главах" та "Історія для ледачих". Чоловік одружений, має трьох дітей. За дописами у фейсбук нового слуги народу стежать понад 30,5 тисяч людей.

На 26 окрузі (Шевченківський та частина Центрального районів) виборці підтримали ще одного кандидата від “Слуги народу” Кирила Нестеренка. 26-річний хлопець обійшов представника "Опозиційної платформи за життя" Генадія Гуфмана.

Про себе Кирило розповідає в агітаційному роліку: "Мне 26 лет. У меня два высших образования. В прошлом строил спортивную карьеру. Являюсь чемпионом Украины, бронзовым призером чемпионата Европы среди юниоров по бадминтону". Та нині, каже — підприємець. Заснував своє агентство та громадську організацію. Щоправда, не в Дніпрі — у Харкові.

Тепер, розповідає, живе в Дніпрі, прописан на 26 окрузі. В інформації на сайті ЦВК значиться — працює директором з розвитку в компанії "Дніпрокомунтранс", що раніше займалася вивезенням сміття чи не в усьому місті.

Читайте також: ЦВК оприлюднила статистику явки на виборчі округи

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео