Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна поглиблюватиме співпрацю з Вашингтоном

107445 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна посилить співпрацю зі штатом Вашингтон в економічній, торговій та інвестиційній галузях — про це домовилися посол України у Сполучених Штатах і губернатор штату Вашингтон.

У посольстві України у США повідомили про результати зустрічі посла України у Сполучених Штатах Валерія Чалого та губернатора штату Вашингтон Бредом Оуеном. Результатом офіційних перемовин стала домовленість про поглиблення співпраці України та штату в економічній, торговій та інвестиційній сферах.

Представники обох сторін погодилися, що на даному етапі важливим є проведення взаємних інвестицій, які будуть спрямовані на довготривале економічне зростання та забезпечення зайнятості населення.

У ході зустрічі Валерій Чалий і Бред Оуен домовилися про розвиток взаємодії та здійснення програм професійного та культурного обміну. Важлива тема розмови представників України і штату Вашингтон — поглиблення взаєморозуміння між народами України та Сполучених Штатів. Зокрема, особливу увагу, за висновками політиків, потрібно приділити розширенню молодіжних обмінів між країнами. Так, планується здійснювати обміни у сфері практичної співпраці між студентами вищих та професійно-технічних закладів, а також для вивчення мов.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео