Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євросоюз: ’’Політична криза в країні допоможе владі у переконанні українців у можливості проведення

134321 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Євросоюзі впевнені у тому, що завдяки політичній кризі, котра наявна в країні на даний момент, можна допомогти українському урядові покращити якість своїх трудових обов’язків, а також переконати українців у тому, що вони спроможні перезавантажити державу.

Таку заяву було зроблено двадцять другого лютого у Брюсселі речникoм верховнoго представникa Європейського Союзу із питань зовнішньої політики, а також політики безпеки Федерікою Могеріні Майею Косьянчич.

Вона розповіла, що у Євросоюзі ретельно слідкують за тим, як розвиваються події в Україні. ’’Необхідно розуміти, що поточна криза може розглядатися як спосіб підвищення якості роботи та переконання громадян у тому, що лідерами України можуть бути прийняті виклики зі зміни системи. Того, за що два роки тому на Майдані стояли українці. Європейський Союз допомагатимеме Україні у русі, спрямованому на реформування’’, - додала Косьянчич.

Представниця ЄС зазначила, що важливим є фактор проведення реформ в Україні згідно з Угодою про асоціацію, верховенство права, боротьбу з корупцією, тощо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео