Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Посол США в РФ: Україна провела чудову роботу по виконанню Мінських угод

241792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посол США в Російській Федерації Джон Теффт задоволений виконанням Україною Мінських угод і закликає українських лідерів прискорити реформи.

Посол Сполучених Штатів у РФ висловив задоволення з приводу виконання Мінських домовленостей Україною.

Джон Теффт у рамках Фейсбук-конференції повідомив про те, що Україна рухається у правильному напрямку реформ та висловив задоволення з приводу виконання Мінського договору.

Окрім того, Теффт стурбований поведінкою проросійськи налаштованих бойовиків, які перешкоджають місії Організації з безпеки та співробітництва у Європі.

’’Ми проявляємо стурбованість заявами від ОБСЄ про те, що російські сепаратисти залякують та перешкоджають роботі спостерігачам від організації. ОБСЄ вимагає виконання Мінських угод від Росії, доступу до кордону, припинення вогню, відведення озброєнь.’’, - заявив посол.З приводу відносин між Сполученими Штатами та Російською Федерацією, Теффт зазначив, що ділові відносини можуть бути нормалізовані лише у разі повного виконання Мінських домовленостей та деокупації Кримського півострова. Посол Сполучених Штатів закликає українських лідерів до співпраці, до прискорення реформування держави та поваги до власних громадян.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео