Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З початку конфлікту на Донбасі США надала ВСУ $266 млн - Пайетт

53818 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це сьогодні заявив уповноважений посол США Джефрі Пайетт:
"З моменту початку конфлікту в 2014 році США виділили Україні більше $ 266 млн допомоги в сфері безпеки, щоб допомогти українським Збройним Силам краще контролювати і забезпечувати безпеку кордону, діяти більш безпечно і ефективно, і захищати суверенітет України", - сказав він.

За словами американського дипломата, слідом за успішною підготовкою нової Нацгвардії тренери з Об’єднаної багатонаціональної Підготовчої групи (JMTG-U) проводять теоретичні та практичні заняття в польових умовах з військовослужбовцями Збройних Сил України та нових українських сил спецоперацій "з широкого спектру військових спеціальностей".

"Це включає медицину, влучність стрільби, будівництво та знесення, знешкодження боєприпасів і комунікації. Що стосується обладнання, ця допомога включала бронежилети, військові транспортні засоби, тепловізори та прилади нічного бачення, медичне обладнання, важке інженерне обладнання, обладнання безпечного зв’язку, патрульні катери, продовольство, намети і точні контрмінометні і контрбатарейні радари ", - уточнив Пайетт.

Посол США в Україні підкреслив, що всі ці заходи здійснюються на прохання українського уряду і будуть продовжуватися в 2016 році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео