Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністри Канади та України підпишуть договір про співпрацю в області оборони

Міністри Канади та України підпишуть договір про співпрацю в області оборони
27261 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Днями в Канаді відбувся міжнародний форум із питань безпеки, куди прилетіла українська делегація.

     Під час цієї зустрічі Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе обговорила з Міністром оборони Канади Харджитом Саджаном співпрацю у галузі оборони між двома країнами. За словами міністром Канади, Угода про поглиблене співробітництво між оборонними відомствами підійшла до логічного завершення. Тож тепер обидва міністерства мають вибрати зручний час для підписання цього документу, аби у повному обсязі приступити до спільної роботи.

     Міністр зазначив, що Канада цінує та підтримує Україну в її реформах. Політик зрадів тому, як добре українці прийняли реформу про поліцію. Така новина лише стимулювала його країну допомагати українському народові. Наразі Канада просуває тренувальну місію «Unifire» в Україні, яка допоможе легше пристосуватися до новітніх змін.

     Нагадаємо, нещодавно в МЗС Канади заявили, що й надалі підтримуватимуть України в нелегкій боротьбі з агресією Росії й посилюватимуть санкції проти Кремля, якщо ті не згорнуть війну на Донбасі та не повернуть Крим у до територіального складу України.

     Наостанок додамо, що найближчим часом Верховна Рада має ратифікувати, за проханням Президента України Петра Порошенко, угоду про «зону вільної торгівлі» з Канадою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео