Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ООН не може примушувати офіційну Москву до виконання рішень

ООН не може примушувати офіційну Москву до виконання рішень
163391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Організація юридично слабка, аби змушувати виконувати Кремль свої зобов'язання міжнародного заключення ООН. Таку новину надав заступник Міністра юстиції України Сергій Петухов.

За його словами, Кремль зобов'язаний підтримувати мир у всьому світі, так як і кожна держава, і у жодному разі не має права провокувати агресію. Оскільки Росія є одним із п'яти членів ООН, то ці зобов'язання посилюються, оскільки такі держави мають бути головним світовим прикладом безпеки та миру.

Міністр підкреслив, що ООН може впливати на рішення офіційної Москви, проте примушувати її виконувати свої обов'язки, керуючись якимось міжнародним законом, організація не може.

За словами пана Петухова, рано чи пізно РФ буде змушена втілити у реальність судове рішення ООН, оскільки воно носить глобальний характер. Також до нього докладається заключення Європейського суду по правам людини, а попереду – заключення Міжнародного Гаазького кримінального суду та арбітражних судів у Стокгольмі та Лондоні. Тож відповідальності, певен міністр юстиції, РФ не уникнути.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео