Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Путін намагається налаштувати світ проти України

Путін намагається налаштувати світ проти України
108970 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент РФ всіляко переконує світову спільноту, що саме українська сторона чинить провокації на Донеччині. Мовляв, влада опонента планує виключно силовим шляхом, а не мирними домовленостями, довершити конфлікт.

Крім того, переконує очільник РФ, українська влада намагається дестабілізувати ситуацію і в Росії. Мовляв, вона таємно через свої кордон переправляє диверсійні групи завербованих терористів, які вчиняють безлад і свавілля у РФ. Такі небилиці Президент-агресор розповів під час виступу на колегії ФСБ.

Також Путін висловив впевненість, що ціль, яку переслідують в Україні, - це зірвання Мінських домовленостей. За його словами, українські посадовці не воліють прислухатися до свого народу та шукати компроміси для вирішення дуже складної ситуації, яка тягнеться ще з 2014 року.

У свою чергу міністр МВС України Арсен Аваков схиляється до думки, що саме Путін зацікавлений у вирішенні надскладної ситуації через військовий конфлікт. При цьому він заявляє, що президент ворожої країни настільки засліплений цією війною, що навіть і не розуміє, до яких наслідків вона призведе.

Також він підкреслив, що ані Європі, ані США не можна закривати очі на свавілля РФ. Якщо вони відмінять чи хоча б послаблять санкції проти Кремля, легше нікому не стане, а ось Путіну це лише розв'яже руки. Аваков переконаний, що вести переговори стосовно долі українського народу без участі України – неправильно.

Нагадаємо, Президент США Дональд Трамп пообіцяв сприяти збільшенню військового потенціалу українців. Теж додамо, що наприкінці січня минулого року за даними міністра оборони Степана Полторака, на Донбасі зафіксовано 5 тисяч російських військовослужбовців і понад 30 тисяч бойовиків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео