Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Результати зустрічі Великої 20 включають й українське питання

Результати зустрічі Великої 20 включають й українське питання
54548 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 лютого міністри закордонних справ «групи 20» зустрілися у Бонні, аби обговорити низку нагальних проблем. Сфера інтересів також включила у себе дві надважливі конфліктні світові ситуації, а саме – питання України та Сирії.

За словами міністра ФРН Зігмара Габріеля, вищезгадані конфлікти грали в обговореннях чи не найважливішу роль. Окрім цього дипломати також визначали плани світового розвитку до 2030 року. Серед тем, які увійшли до тематики про розвиток, міністри приділили увагу заходам попередження кризи у менш розвинених країнах, а також бідність у Африці.

Керівник МІС Габріель підкреслив, що не варто тішити себе ілюзіями стосовно того, що Росія піде на якійсь компроміси у сфері своїх інтересів чи амбіцій. Він акцентував, що з РФ потрібно бути обережним. Крім того, пан Габріель відмітив, що Європі не можна втрачати пильність, а навпаки ставати відповідальнішою та сильнішою. Мовляв, зараз час діяти та посилювати оборону.

Зігмар Габріель певен, що з Америкою у Німеччини складуться хороші відносини. Він переконаний, у Вашингтона та Білого дому є чимало спільних інтересів. Головне – правильно витримати дистанцію та скорегувати дії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео