Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ОБСЄ не планує збільшувати кількість спостерігачів на Донбасі

ОБСЄ не планує збільшувати кількість спостерігачів на Донбасі
54556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Організація з безпеки та співпраці у Європі не бачить підстав збільшувати своїх спостерігачів до 1000 людей. Це також пов'язано із тим, що окупанти роблять усе можливе, аби не допустити організацію до роботи, кажуть в ОБСЄ.

Натомість місія планує створити 20 ділянок із безпеки, яка знаходитиметься на лінії розмежування. Таку інформацію повідомив Генсек ОБСЄ Ламберто Зан'єр.

Він акцентував, що наразі є можливість маневрувати на лінії, що дозволить робити якісний аналіз і впливати на ситуацію.

Додамо, колишній міністр іноземних справ України Володимир Огризко на своїй сторінці у соцмережі написав, що Європа ніколи нічого не доб'ється від Росії, якщо буде лише показувати своє незадоволення агресією Кремля на словах.

Він певен, що давно настав час жорстких і рішучих дій, які мають поставити агресора на місце. Інакше це схоже не на дипломатичне врегулювання, а на байдужість із боку європейських чиновників, переконаний пан Огризко.

Нагадаємо, нещодавно Великобританія висловила серйозні побоювання стосовно хакерських атак на важливі об'єкти країни. Після цих заяв виступив міністр іноземних справ Франції Жан-Марк Еро. Він звинуватив Кремль у спробі зламати електронний ящик кандидата на пост Президента Емануеля Макрона. Міністр впевнений, Росія намагається зробити усе, аби провести вибори на свою користь та провести у президентське крісло свого кандидата.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео