Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка не планує віддавати Україну Росії

Америка не планує віддавати Україну Росії
163454 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посол Штатів в ООН Ніккі Хейлі запевнила українців, що Америка не збирається йти назустріч примхам Кремля та дозволяти йому багатіти й розширятися за рахунок грабежів і крові інших народів.

Вона акцентувала, що нова президентська Адміністрація не збирається знімати санкційний пакет із агресора. Мовляв, доки не будуть задоволені усі Мінські угоди, жодного кроку назустріч РФ ніхто не буде робити. Також вона зізналася, що Америка наразі розглядає можливість перегляду взаємовідносин з РФ, однак вони не чинитимуть шкоди іншим країнам.

Це рішення викликане й спільною загрозою, яка йде від такого терористичного угроповування як ІДІЛ. За словами пані Хейлі, побороти такого ворога можна лише спільними зусиллями та боротьбою.

Посол Америки підкреслила, що її країна не визнає окупацію Криму легальним дійством, і схиляється до думки, що саме російська влада фінансує та всіляко підтримує бойовиків на Донбасі. Доказом цього є й те, що нещодавно Путін офіційно визнав законними документи так званих ЛНР і ДНР.

США зробить усе можливе, аби змусити Росію поважати суверенітет і незалежність України, повідомила Хейлі.

Схожої думки притримуються й у Польщі. За коментарями польського Міністерства закордонних справ, визнаннями паспортів ОРДЛО Москва засвідчила цілковиту готовність надалі підтримувати війну на Донбасі та вносити дестабілізацію у політичне життя України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео