Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Туреччина зможе приватизувати українські підприємства

161277 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Петро Порошенко висловив сподівання, що Туреччина візьме участь у процесах приватизації в Україні. Про таке повідомили після зустрічі, яку провели очільники обох країн 9 березня.

9 березня у турецькій столиці Анкарі було проведено спільну конференцію президентів Реджепа Таїпа Ердогана та Петра Порошенка. Метою цієї зустрічі стало обговорення питань економічної співпраці двох держав. Зокрема, Порошенко висунув Туреччині пропозицію взяти участь у приватизації державних підприємств України. Одразу після зустрічі український президент повідомив про це у соцмережі Твіттер.

Крім того, проводячи прес-конференцію керівники обох країн вирішили поглиблювати співпрацю в галузі оборонної промисловості та перспективній зараз аерокосмічній сфері. Президенти України і Туреччини говорили також про перспективи взаємовигідних змін у туристичній сфері, завдяки чому можна буде зробити відпочинок у Туреччині для українців значно дешевшим.

Раніше Петро Порошенко заявив про можливість використання Туреччиною українських газових сховищ, а також про розширення співпраці країн у сфері міжнародних перевезень, оскільки, за переконанням сторін, така співпраця дасть можливість повною мірою використовувати транзитний потенціал держав.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео