Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Індія може збагатити Україну

241900 ПЕРЕГЛЯДІВ

Індія може значно поповнити державну скарбницю України, про що заявив посол цієї держави. Головною умовою для цього є спрощення отримання українських віз для індійців, які готові відвідувати Україну.

Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті заявив, що заможні індійці можуть суттєво збагатити Україну. Посол розповів, що зараз громадянам Індії важко отримати українську туристичну візу. За словами Бхарті, якщо процедуру отримання візи буде спрощено, індійці з радістю поїдуть до України, а оскільки у державі багато заможних громадян, вони зможуть витратити чимало коштів. Як зауважив посол, 30% громадян Індії мають велику купівельну спроможність, що є величезним туристичним ринком. Заможну частину населення Індії за купівельним потенціалом для України Бхарті порівняв з американцями.

Однією з причин, через яку індійці радо приїдуть до України — комфортна погода влітку, тоді як в Індії у цей час сильна спека.

Так само схвально Манодж Кумар Бхарті відгукнувся і про можливе поглиблення торговельних стосунків між Україною та Індією. Він заявив, що розвинути бізнес в Індії українським бізнесменам було б легко, важливо лише запровадити реалізацію продуктів, які у цій державі поки є непопулярними.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео