Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка планує запровадити новий санкційний пакет проти Ірану

Америка планує запровадити новий санкційний пакет проти Ірану
164427 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сполучені Штати Америки планують ввести нові обмеження проти Ірану. Причиною цього послугував черговий запуск міжконтинентальних ракет у космос країною. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

США накладе нові обмеження відразу на 6 іранських філіалів ShahidHemmat Ірану. Санкційний пакет спрямований на заборону програм, які займаються розробкою балістичних ракет. Вищезгадана група є основною серед груп, які розроблять цей вид озброєння. За даними секретаря казначейства США Стівена Мнучина, Америка сильно переймається щодо ракетних випробовувань Ірану та низки інших дій схожого характеру. Він підкреслив, що його країна й надалі активно стежитиме за подібними випробовуваннями та робитимуть усе можливе, аби зупинити розвиток балістичних програм.

Також він зазначив, що запуск ракети, який стався 27 липня, носить провокаційний характер. Мовляв, ця дія порушила резолюцію Радбезу Америки, адже сама технологія має протилежне призначення. Вона направлена на те, щоб переносити корисне ядерне навантаження.

Нагадаємо, у цей четвер цього року Іран здійснив запуск на орбіту міжконтинентальної ракети, яка може запускати супутники, що важать понад 200 кілограмів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео