Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Питання про надання Україні зброї Америкою рухається

Питання про надання Україні зброї Америкою рухається
164398 ПЕРЕГЛЯДІВ

У США існує план, яким чином вони надаватимуть озброєння Україні. Його розробкою займалися Пентагон і Державний департамент Сполучених Штатів Америки. Таку інформацію повідомили ЗМІ.

За їхніми словами, скоріш за все йдеться про протитанкові ракетні системи під назвою «Джавелін», а також про зброю з протиповітряним спрямуванням.

Мовляв, саме ця зброя потрібна найпершою для того, аби протистояти російській агресії. За інформацією іншого авторитетного американського видання, військові США активно займаються планом стосовно постачання летальної зброї на схід країни українським бійцям Збройних Сил України.

Нагадаємо, нещодавно владна верхівка США проголосувала за надання озброєння Україні, аби країна зуміла гідно протистояти агресії ворога. Остаточне рішення має прийняти американський очільник Дональд Трамп. Він має підписати необхідні документи, за прийняття яких уже проголосували обидні палати Конгресу. На думку голови ВРУ Андрія Парубія, американська військова допомога надійде українським військовим уже до завершення 2017 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео