Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бред Пітт позбувся слави жорстокого зіркового батька

Бред Пітт позбувся слави жорстокого зіркового батька
135817 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Нещодавно світ сколихнула новина про розлучення зіркової пари Анджеліни Джолі та Бреда Пітта. Відразу ж після цієї новини з'явилась і інша: Джолі звинувачувала колишнього чоловіка у пияцтві, яке негативно позначалось на його спілкуванні з дітьми. На думку акторки суд повинен позбавити Пітта батьківських прав та дозволити їй контролювати всі зустрічі з дітьми.

     Ці звинувачення відразу ж спонукали до дій різні служби. Служба у справах дітей та сім'ї відреагувала та розпочала власне розслідування. Через деякий час у засобах масової інформації з'явилась інформація, що всі звинувачення Бреда Пітта є безпідставними.

     Офіційний представник служби зазначив, що при розлученні пара склали угоду, де чітко прописано що обидві сторони колишнього подружжя діють лише в інтересах спільних дітей. Одним із пунктів є те, що вони повинні знаходитися у повній безпеці. Служба не виявила жодних загроз та відхилила позов Анджеліни Джолі, чим не позбавила Бреда Пітта батьківських прав та дозволила брати участь у вихованні дітей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео