Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зростаюче напруження у шоу «Х-фактор-7»

Зростаюче напруження у шоу «Х-фактор-7»
54472 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Добре відоме українському глядачу вокальне телевізійне шоу цього разу вирішило змінити деякі правила проекту. Неодноразово в ефірі судді наголошували що «Х-фактор-7» змінився й став «не таким як раніше».

     Тому в другій прямій трансляції учасники повинні виконати пісні про кохання. Не для всіх це завдання виявилось легким, для когось це почуття було абсолютно «не знайомим», що викликало негативну реакцію у зіркових тренрів.

     Нагадаємо, що у цьому сезоні тренують підопічних Юля Саніна – солістка українського гурта «The hardkiss», Андрій Данилко – народний артист України, продюсер і композитор Костянтин Меладзе та Антон Савлепов – учасник гурту «Агонь». Кожен із зіркових тренерів мали змогу обрати собі гурт, вокаліста та вокалістку.

     Отже, підопічна Костянтина Меладзе шістнадцятирічна Руслана Кірющенко не змогла зрозуміти що від неї вимагає її наставник, адже вона ніколи не кохала і належно відчути та «прожити» пісню дівчині не вдалось. Така ситуація дуже роздратувала чоловіка, який завжди вирізнявся своєю урівноваженістю та спокоєм.

     Іншому вокалісту тренер вирішив змінити пісню, адже на його думку Вітольд Петровський став заручником амплуа сумного виконавця. Тому Меладзе вирішив обрати для нього веселу пісню про кохання.

     Підготовка до другого прямого ефіру стала важкою не тільки для Валерія Меладзе, Юлія Саніна також зіштовхнулась із проблемою чуттєвості своїх підопічних. Павло Пігура не зміг передати почуття кохання у пісні через брак такого досвіду, а Даша Соколовська навпаки – дівчину так захопила тема ефіру, що вона закохалась у свого суперника.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео