Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Йога, патріотизм та вінтаж: секрети привабливості Рейчел МакАдамс

Йога, патріотизм та вінтаж: секрети привабливості Рейчел МакАдамс
108745 ПЕРЕГЛЯДІВ

17-го листопада талановитій канадсько-американській акторці Рейчел МакАдамс виповниться 38 років. До сьогоднішнього моменту, вперше з'явившись на кіноекрані у 2001-му році, вона встигла спробувати себе у найрізноманітніших жанрах – від напруженого політичного трилеру і пригодницького екшну до романтичної мелодрами та молодіжної комедії. Зараз Рейчел виблискує у фантастичній стрічці «Доктор Стрендж» та готується до зйомок у третій частині успішного «Шерлока Холмса» з Робертом Дауні-молодшим та Джудом Лоу.

 

Проте, так було не завжди: свого часу їй не дісталися ролі у таких стрічках як «Казино «Рояль»», «Диявол носить «Prada»», «Місія нездійсненна-3» та «Фантастична четвірка», через що зірка мусила взяти річну паузу у роботі та переосмислити власне життя. За її словами, зберегти у той непростий період рівновагу та не впасти у депресію міс МакАдамс допомогли рідна Канада та йога, адептом якої акторка є й сьогодні.

Цікаво, що кожного дня Рейчел прокидається о 4:30 ранку для того, щоб зайнятися вищезазначеною духовною практикою, а після цього відправитися на пішу або велосипедну прогулянку. Більше десяти років акторка дотримується так званого «зеленого стилю життя», що означає лагідне ставлення до природи та економію енергетичних і водних ресурсів нашої планети. Також міс МакАдамс обожнює своє рідне місто, а особливо – його вінтажні магазини, одяг яких готова скуповувати у неймовірній кількості.

Варто відзначити, що зірка дуже довгий час залишалася вегетаріанкою. Проте, вимушено відмовилася від такого харчування, оскільки постійно відчувала себе втомленою. Тож повернулася до збалансованої їжі, але – не до солодощів та цукру.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео