Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Земфіра висловила солідарність з Україною

Земфіра висловила солідарність з Україною
159837 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час виступу на концерті у Грузії російська рок-співачка Земфіра розгорнула прапор України. Таким чином зірка висловила свою солідарність з Україною під час виступу на музичному фестивалі Tbilisi Open Air-2015.
На відео-порталі YouTube з’явився запис, на якому одна з найвідоміших рок-зірок Росії виступила під українським прапором на сцені міжнародного фестивалю Tbilisi Open Air-2015, який проходив у Грузії.
Цікаво, що до цього виступу у грузинській столиці, на якому співачка чітко висловила свої громадянські переконання, Земфіра тривалий час ніяк не заявляла про себе – майже 10 місяців зірка не виступала на концертах. Про схильність Земфіри до України свідчить і той факт, що з усіх пісень, які були на її офіційному сайті, співачка видалила всі, крім композиції «Океану Ельзи» «Відпусти», яку вона виконала у 2008 році на концерті в Києві.
Земфіра – не єдина російська рок-зірка, яка висловлює чітку підтримку України у її протистоянні з Росією. Діана Арбеніна одна з перших потрапила під пресинг через висловлення своєї солідарності з Україною та неприйняття російської політики.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео