Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Злата Огневич допоможе українському шоу-бізнесу

187110 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома співачка, а крім того, депутат від Радикальної партії України, Злата Огневич поставила у Верховній Раді питання про корупцію у вітчизняному шоу-бізнесі, а також необхідність допомоги артистам отримувати легальний заробіток.

Українська співачка Злата Огневич, яка поєднує артистичну діяльність з політичною, представляючи Радикальну партію Олега Ляшка у Верховній Раді, запропонувала власний законопроект і закликала народних депутатів підтримати її. Злата Огневич планує за допомогою свого законопроекту досягти зменшення корупції у світі шоу-бізнесу. Важливою метою співачки є допомога представникам української культури, зокрема шоу-бізнесу, заробляти легально шляхом випуску своєї продукції.

Як зауважила Злата Огневич, зараз склалася важка ситуація, коли музиканти та представники інших культурних професій змушені заробляти за кордоном та виступаючи на корпоративах і не мати офіційного заробітку. Співачка-депутат працює над ідеєю створення спеціальних ОКУ, які відповідатимуть кожна за своє питання та мають замінити несучасне та недієве агентство авторських та суміжних прав.

Злата Огневич звернулася до депутатів з проханням зрозуміти важливість підтримки українського культурного продукту і враховувати, що від нього великою мірою залежить загальне майбутнє держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео