Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Депп покине кіно заради музики

214868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор Джонні Депп вирішив проміняти кіно на музичну діяльність — голлівудська зірка зробить перерву в акторській кар’єрі для того щоб приділити більше уваги розкрутці власного рок-гурту.

Джонні Депп оголосив про перерву, яку він планує зробити в акторській кар’єрі — виконавець численних відомих ролей планує активізувати діяльність свого гурту The Hollywood Vampires, на який в актора в останній період не вистачало часу.

Джонні Депп певен, що заняття музикою може принести йому не меншу славу, ніж кіно. Тому він готовий тимчасово відмовитися від акторської діяльності на користь рок-музики.

Останній раз Джонні Депп з гуртом The Hollywood Vampires виступав на великій сцені на церемонії “Греммі” під час вручення головних музичних нагород.

Учасники гурту на чолі з усесвітньо відомим актором планують записати альбом і провести великий концертний тур. Крім того, грандіозні виступи, за планами музикантів, відбудуться у великих містах світу, зокрема Нью-Йорку і Лісабоні. Виступить гурт The Hollywood Vampires і на рок-фестивалі, що пройде влітку 2016 року у Вісконсині.

Про те, коли актор планує повернутися до повноцінної акторської діяльності, Джонні Депп не повідомляє.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео