Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Forbes назвав найбільш впливових жінок світу

Forbes назвав найбільш впливових жінок світу
139954 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 грудня став відомий рейтинг найвпливовіших жінок світу. Його оприлюднило видання Forbes. У топ-100 потрапили відомі співачки, актриси, політики і телеведучі. Перше місце посіла постійна учасниця цього рейтингу Ангела Меркель.

На сайті престижного видання Forbes з’явився цьогорічний рейтинг найбільш впливовіших жінок планети. Серед факторів, які визначали переможниць і учасниць – їхня популярність у світі, а також соціальна роль, яку відіграють відомі жінки.

Першу трійку рейтингу зайняли політичні лідери - канцлер Німеччини Ангела Меркель, прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей та очільник МВФ Крістін Лагард. До першої десятки потрапили переважно жінки – очільники та топ-менеджери крупних компаній світового рівня.

До сотні найбільш важливих жінок цього року ввійшла велика кількість представниць телебачення та індустрії розваг. У тому числі легендарна американська телеведуча, яка має стійкі соціальні і політичні позиції, Опра Вінфрі – на 20 місці. Відома феміністка і поп-зірка – Бейонсе – на 50-му. Активна учасниця громадських подій і співачка Тейлор Свіфт посіла 68 сходинку. Вперше у рейтингу, посівши 94 сходинку, опинилася актриса Пріянка Чопра.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео